Autorijschool verzekering

De autorijschool verzekering, een must voor iedere instructeur Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker wanneer je deelneemt aan het verkeer. Als je beroepsmatig deelneemt aan het verkeer en veel op de weg zit, vergroot dat de kans dat er ooit eens een ongelukje zal gebeuren. Op dat moment wil je kunnen terugvallen op een goede verzekering.

Als rijschoolhouder ben jij iemand die dagelijks professioneel deelneemt aan het verkeer. Je rijdt elke dag met jong volwassenen door stad en land, waarbij je niet alleen les aan het geven bent, maar ook op aan het letten bent dat er zich geen gevaarlijke situaties voordoen.

Het zal je, hoe goed je ook bent in je vak, ongetwijfeld een keer gebeuren dat er zich een ongelukje voordoet. Je kunt immers niet alles onder controle houden wanneer je zelf niet achter het stuur zit. Niet alleen je lesklant kan een onverwachte beweging maken, maar dat geldt ook voor een andere weggebruiker. Voor dat soort gevallen is er de autorijschool verzekering.

Snel weer op weg, geen verlies van inkomen

Een lesauto verzekeren is een product dat is ontwikkeld specifiek voor rijschoolhouders. Andere verzekeringsmaatschappijen doen vaak onnodig moeilijk wanneer het gaat om het verzekeren van een rijschool vanwege de hogere risico’s op schade. Dit resulteert in een torenhoge maandpremie. Met deze verzekering bent u als rijschoolhouder verzekerd van een optimale dekking van uw bedrijf zodat u bij een eventuele schade snel weer op weg bent en zeker niet lang zonder uw bron van inkomsten blijft zitten.

Ruime dekking, betaalbare premie

Deze verzekering onderneemt in zekere zin met u mee. De ruime dekking verzekerd niet alleen uw lesauto’s, maar ook uw inventaris en uw eventuele bedrijfsgebouw. Daar staat een zeer acceptabele maandpremie tegenover. De essentie van deze verzekering voor rijscholen is dan ook dat onze begeleiding gemakkelijk is waar het kan en volledig is waar het moet. U kunt niet alleen op onze verzekering, maar ook op onze expertise rekenen mocht er een schadegeval ontstaan.